مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) گفت: قم به لحاظ ساخت و ساز دارای عقبماندگی تاریخی بوده و این عقبماندگی سبب شده نتوانیم پیشرفت قابلتوجهی در حوزه بهسازی اطراف حرم داشته باشیم.
مدیر کتابخانه، موزه و مرکز اسناد آستان مقدس کریمه اهلبیت(س) نسبت به بازگشایی کتابخانه حرم مطهر در پایان خردادماه ابراز امیدواری کرد و گفت: این کتابخانه به یک کتابخانه تخصصی پژوهشی تبدیل میشود.
دربهای حرم حضرت معصومه(س) با به صدا درآمدن نقارههای حرم مطهر، صحنهای این حرم شریف در اختیار زائران، مجاوران و همه ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت(ع) قرار گرفت.
یکی از اساتید حوزه علمیه قم عالیترین نوع صبر را در اثر معرفت خدا دانست و افزود: در این نوع صبر انسان احساس مالکیت نمیکند و وجود خود را متعلق به خداوند متعال میداند.
مدیر فنی مهندسی آستان مقدس کریمه اهلبیت(س) از سنگکاری ستونهای شبستان امام و ورودیهای آن، رنگآمیزی دیوارها، مرمت سنگ فرشها، اصلاح آیینهکاری، اصلاح راهرو میان صحن امام هادی علیهالسلام و مسجد اعظم خبرداد و گفت: مدیریت فنی مهندسی در ایام بسته بودن موقت دربهای حرم مطهر از شرایط موجود به بهترین صورت استفاده کرده است.
مسئول مهمانسرای آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: روزانه ۱۰ هزار غذای گرم و ۲۳ هزار غذای سرد در حرم کریمه اهل بیت(ع) برای توزیع در مناطق مختلف قم آماده میشود.
پس از اعلام بسته شدن دربهای حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) به روی زائران، عده ای افراد به صورت غیرمجاز توانستند وارد حرم مطهر شوند که این افراد توسط خادمان به خارج از حرم هدایت شده و دربهای حرم مطهر طبق تصمیمات اتخاذ شده بسته شد.
تولیت حرم حضرت معصومه(س) گفت: آستان مقدس علاوه بر اینکه تاکنون تمهیدات مختلفی را برای جلوگیری از شیوع کرونا دنبال کرده، همچنان از آمادگی کامل برای همکاری بیشتر با مسئولان وزارت بهداشت برخوردار است.